Svea Svalbard

 

Personvernerklæring

 

Hvilken personlig informasjon samler vi fra personer som besøker våre nettsider eller nettsider for sosiale medier?

Vi samler ikke informasjon fra besøkende på nettstedet vårt eller andre detaljer for å hjelpe deg med din erfaring.

 

Når samler vi inn informasjon?

Vi samler inn opplysninger fra deg når du fyller ut et skjema eller fyller inn informasjon på vårt nettsted, sender e-post, sender melding til oss på sosiale medier eller kontakter oss via telefon.

 

Hvordan bruker vi informasjonen din?

Vi kan bruke informasjonen vi samler inn fra deg når du registrerer deg, foretar et kjøp, registrerer deg for nyhetsbrevet vårt, svarer på en undersøkelse eller markedsføringskommunikasjon, surfer på nettstedet eller bruker visse andre nettstedsfunksjoner på følgende måter:

 

  • Å følge opp etter korrespondanse (live chat, sosiale medier, e-post, telefon forespørsler eks)
  • Nødsituasjoner i Svea
  • Bestillinger, bestillinger og bekreftelser
  • Fakturering

 

Hvordan beskytter vi dine opplysninger?

Vi bruker ikke sårbarhetsskanning og / eller skanning til PCI-standarder.

Vi tilbyr bare artikler og informasjon. Vi ber aldri om kredittkortnummer.

Vi bruker vanlig malware skanning.

Din personlige informasjon er plassert bak sikrede nettverk og er kun tilgjengelig av et begrenset antall personer som har spesielle rettigheter til slike systemer, og er pålagt å beholde informasjonen konfidensielt. I tillegg er all sensitiv / kredittinformasjon du oppgir, kryptert via SSL-teknologi (Secure Socket Layer).

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak når en bruker legger en ordre for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon.

Alle transaksjoner behandles gjennom en gateway-leverandør og lagres ikke eller behandles på våre servere.

 

Bruker vi "cookies"?

Vi bruker ikke informasjonskapsler for sporingsformål

Du kan velge å få datamaskinen til å advare deg hver gang en informasjonskapsel sendes, eller du kan velge å slå av alle informasjonskapsler.

Du gjør dette gjennom nettleserinnstillingene dine. Siden nettlesere kan være litt forskjellige, se på nettleserens hjelpemeny for å lære riktig måte å endre informasjonskapslene dine på.

 

Hvis du slår av informasjonskapsler.

 

Tredjeparts offentliggjøring

Vi selger ikke, handler eller på annen måte overfører til personopplysninger av din personlig identifiserbare informasjon, med mindre vi gir brukerne forhåndsvarsel eller nødssituasjoner. Dette inkluderer ikke web-hosting-partnere og andre parter som hjelper oss med å drive nettstedet vårt, gjennomføre vår virksomhet eller betjene våre brukere, så lenge partene er enige om å beholde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også frigjøre informasjon når det er hensiktsmessig å overholde loven, håndheve retningslinjene for nettstedet vårt, eller beskytte vår eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Imidlertid kan ikke-personidentifiserende besøksinformasjon gis til andre parter for markedsføring, reklame eller annen bruk.

 

Tredjepartslinker

Av og til, etter vårt skjønn, kan vi inkludere eller tilby tredjeparts produkter eller tjenester på vår nettside. Disse tredjepartssider har separate og uavhengige personvernregler. Vi har derfor ikke noe ansvar eller ansvar for innholdet og aktivitetene til disse koblede nettstedene. Likevel søker vi å beskytte integriteten til nettstedet vårt og du er velkommen til og gi oss tilbakemelding om disse nettstedene.

 

Google

Googles annonseringskrav kan oppsummeres av Googles annonseringsprinsipper. De er utviklet for å gi en positiv opplevelse for brukerne.

Klikk her for å se mer.

Vi har ikke aktivert Google AdSense på nettstedet vårt, men vi kan gjøre det i fremtiden.

 

COPPA (Child Online Privacy Protection Act)

Når det gjelder innhenting av personlig informasjon fra barn under 13 år, legger foreldrene i kontroll over barns online personvernloven (COPPA). Federal Trade Commission, USAs forbrukerbyrå, håndhever COPPA-regelen, som beskriver hva operatører av nettsteder og elektroniske tjenester må gjøre for å beskytte barns personvern og sikkerhet online. Vi markedsfører ikke spesifikt til barn under 13 år.

 

Fair Information Practices

Prinsippene for rettferdig informasjonspraksis danner ryggraden i personvernretten i USA, og konseptene de inkluderer har spilt en viktig rolle i utviklingen av databeskyttelseslover over hele verden. Å forstå prinsippene for rettferdig praksis og hvordan de skal implementeres, er avgjørende for å overholde de ulike personvernlover som beskytter personlig informasjon.

For å være i tråd med Fair Information Practices vil vi ta følgende responsive tiltak, hvis det oppstår brudd på data:

Vi vil varsle deg via e-post:

Innen 7 virkedager

Vi er også enige om det individuelle rettighetsprinsippet som krever at enkeltpersoner har rett til å forfølge rettslige rettigheter mot datainnsamlere og prosessorer som ikke overholder loven. Dette prinsippet krever ikke bare at enkeltpersoner har eksigible rettigheter mot datanvändere, men også at enkeltpersoner gjør bruk av domstoler eller myndigheter for å undersøke og / eller påtale at dataprosessorer ikke overholder kravene.

 

CAN SPAM-act

CAN SPAM-loven er en lov som fastsetter reglene for kommersiell e-post, fastsetter krav til kommersielle meldinger, gir mottakere rett til å få e-postmeldinger stoppet fra å bli sendt til dem, og fordrer hard straff for brudd. Vi samler e-postadressen din for å: For å være i samsvar med CAN SPAM, godtar vi følgende:

Hvis du til enhver tid vil melde deg fra å motta fremtidige e-postmeldinger, kan du sende oss en e-post til oss

og vi vil straks fjerne deg fra ALLE korrespondanse.

 

Kontakt oss

Hvis det er spørsmål om disse personvernreglene, kan du kontakte oss ved hjelp av informasjonen nedenfor.

 

Svea Svalbard AS

PB 613

9170 Longyearbyen

 

Svea Svalbard AS

Postboks 613

9171 Longyearbyen

Org No:  917 511 357

 

vert<a>sveasvalbard.no

Telefon: +47 468 534 40

 

 

Support: vert<a>sveasvalbard.no